EMI Nagų lakai bei priežiūros priemonės



Kai gavau tokią gausybę nagų lakų bei nagų priežiūros produktų, galvojau išprotėsiu iš laimės. EMI – tai ganėtinai naujas vardas Lietuvoje, kuris dar nėra labai gerai pažįstamas bei išplitęs (nors užsienyje sklando didžiulės legendos bei susižavėjimai šiais gražuoliais). Emi tai geliniai dažai,nagų lakai, teptukai, nagų dekoravimo priemonės bei aksesuarai. Kaip ir kiekvienoje linijoje, galima atrasti tikrų perlų, kurių čia apstu, bei kelis minusus, kuriuos taip pat įvardinsiu.:)



Pradėkime nuo to, kad testavimui gavau ne tik nagų lakus įvairiausių spalvų, bet ir odelių minkštiklį, odelių aliejų, viršutinį lako sluoksnį bei bazę, kuri sustiprina patį nagą bei gerina jo struktūrą. 




Noriu be galo pagirti odelių aliejų , kuris fantastiškai kvepia ananasais bei tropiniais vaisiais, idealiai pamaitina odeles bei nago plokštę ir galiu pasakyti, kad tai nuostabiausias aliejukas, kokį man teko testuoti. Jo turime 9 ml, yra švelniai rožinės spalvos, kaina ~ 7 eur. Tiesiog jis nerealus..Tęsiant pagyras, paminėti norėčiau cuticule remover , kuris padeda lengviau pašalinti odeles. Be šios priemonės ganėtinai sunku apsieiti jei jūsų odelės mėgsta dažnai papokštauti. :) Mano odelės ganėtinai geros būklės, tačiau auga taip pat greitai, todėl ši priemonė tikras išsigelbėjimas, kainuoja ~ 7 eurus. Paskaitinėjusi užsienio forumus supratau, kad EMI didžiausia žvaigždė - viršutinis lako sluoksnis, kuris atrodo kaip gelis bei bazė. Išbandžiusi šiuos du minėtus produktus, galiu drąsiai sakyti, kad forumai nemeluoja ir šiuos du žvaigždūnus jūs turite turėti. Labiausiai įstrigęs aspektas - nagų lako dėvėjimo laiko prailginimas, gel finish efektas, bei itin estetiškas vaizdas. Abu jie kainuoja po 6 eurus, yra matinėse buteliukuose bei turi itin plačius šepetėlius, kurių dėka galima vienu potėpiu padengti visą nagą. 


Po tokios ilgos įžangos, pereikime prie nagų lakų. Jų turiu viso aštuonis : 


Snow White 001 (baltas), 


Ecru 007 (švelnus nude su rožiniu tonu),


Maple Sugar 011 (kapučino),


Rose Quarz 018 (švelniai riožinis),


Wenge (tamsiai rudas), 


Twilight 026 (tamsus bordo), 


Imperial Red 029 (raudona,teptukas plonesnis),


Little Black Dress 050 (juoda). 

Visi nagų lakai kainuoja po 6 eurus, yra 9 ml talpos bei turi storą šepetėlį. Dengiant nagų laku svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad pirmas sluoksnis neturėtų būti storas, tada viskas gaunasi labai gražiai. Jei kai kurių nagų lakų pakanka vieno sluoksnio, čia tikrai neapsieisime su vienu, reikia dviejų. Visos spalvos labai skirtingos ir dėvisi gan skirtingai. Kuo atspalvis švelnesnis bei neutralesnis, tuo jis yra labiau kaprizingas. Visi tamsūs bei sodrūs atspalviai neturi jokių minusų. Noriu paminėti ir itin gražų buteliukų dizainą, tačiau turbūt labiausiai jus domina pats dėvėjimo laikotarpis. :) Gamintojas teigia, kad lakas išlieka 10 dienų, tačiau man taip ilgai išnešioti nepavyko. Mano rekordas buvo 5-6 dienos, tačiau šviesios spalvos man nusilupo greičiau. Jei jūs mėgstate itin greitai džiūstančius nagų lakus, čia reikės apsiginkluoti kiek didesne kantrybė, kadangi nagų lakai džiūsta apie 7 minutes. Man tai netrukto, todėl reziumuojant pirmą pažintį su šiuo gamintojų, vienareikšmiškai patarčiau atkreipti dėmesį į nagų priežiūros priemones, viršutinį lako sluoksnį, bazę bei sodresnių atspalvių nagų lakus. :)

Komentarai

  1. Emi produkcija mano favoritė, tad labai įdomu paskaityti vertinimus, nuomones, pažintį su šia produkcija :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą