L'oreal Color Riche Matte Lūpų dažai


Turbūt lūpų dažų , kaip ir batų, moteriai niekada nebus per daug. Šių L'oreal naujienų laukiau be galo... Matiniai lūpų dažai išlieka favoritais tarp moterų dėl savo praktiškumo bei gero išsilaikymo, todėl šešios naujos spalvos tikrai nepamaišys ir man. Be didelių užuolankų galiu pasakyti, kad lūpų dažai man be galo patiko, be to, asortimente rasite net 12 naujų atspalvių iš kurių tikrai išsirinksite savo favoritą. 



Color Riche Matte ilgai išliekantys lūpų dažai iš L'Oréal Make-up Designer Paris lūpoms dovanoja itin sodrią spalvą, intensyviai jas puoselėja ir suteikia ypač išraiškingų lūpų efektą.
 
Kad užtikrintų sodriausią matinę spalvą, šių lūpų dažų formulė papildyta švelnumo suteikiančiais pigmentais ir aksominiu kremu, prisotintu prabangaus juodųjų kamelijų aliejaus. Nauja juodos odos išvaizdos lūpų dažų pakuotė įkūnija drąsų matinių lūpų įvaizdį. Kvapas: legendinis Color Riche aromatas. Ypatingi ingredientai: kamelijų ir simondsijų aliejai visą dieną išliekančiam lūpų komforto ir drėgnumo pojūčiui.



Pirmiausia į akis krito išskirtinė lūpų dažų išvaizda - matinis paviršius su odos imitacija. Atrodo iš tiesų įspūdingai. Bijojau, kad lūpų dažai sausins lūpas , o konsistencija bus pernelyg sausa, tačiau gamintojai pasistengė bei išleido nuostabius lūpų dažus su malonia konsistencija, kuri gražiai dengiasi, nesausina ir išsilaiko padoriai. Kvapas absoliučiai atitinka ankstesnius Color Riche lūpų dažus, todėl jei turėjote bent vieną lūpų dažą, tikrai nepamiršite šio išskirtinio kvapo. Beje, jei prekyboje galime rasti matinius lūpų dažus, kurie net paryškina visas lūpų odos raukšlytes, tai šie nėra tokie sausi ir nesukelia tempimo pojūčio. Galėčiau net sakyti, kad po šių dažų lūpų oda tapo net švelnesnė. Visi turimi atspalviai gerai pigmentuoti, spalvų pasirinkimas platus, todėl drąsiai sakau, kad ši naujiena itin vykusi bei turi atsidurti ir jūsų kosmetinėje.  Telieka išsirinkti mėgstamą atspalvį, o gal ir kelis. :)) Lūpų dažų kaina ~ 12,49 eur. 


Nuo apačios į viršų atspalviai: 634, 430, 640, 349, 241, 636.

Komentarai